Info dan – predstavljanje projekta “Učimo zajedno 4”

Predstavljanje Projekta „Učimo zajedno 4“, odnosno Info dan u našoj je školi održan u ponedjeljak, 3. lipnja 2019. godine s početkom u 11,30 sati. Školska koordinatorica Projekta, pedagoginja Mateja Raković nazočnim je gostima uz pomoć PowerPoint prezentacije predstavila Projekt „Učimo zajedno 4“.

Naša je Škola partner Osječko-baranjskoj županiji u navedenom Projektu te u okviru Projekta u našoj školi radi jedna pomoćnica u nastavi s jednim učenikom i to u kombiniranom razrednom odjelu 3. i 4. razreda u područnom odjelu Dragotin.

Nakon izlaganja pedagoginje nazočnima su se predstavili učenik i pomoćnica u nastavi uključeni u Projekt. Iako im je bilo potrebno neko vrijeme prilagodbe tijekom godine su se dovoljno upoznali i lijepo surađuju. Pomoćnica u nastavi naglasila je važnost suradnje pomoćnika u nastavi, učenika, učiteljice te stručne službe.

Nazočni su se potom potpisali na potpisnu listu te se okrijepili kavom, sokovima i grickalicama.

Na Info danu ove su godine sudjelovali pomoćnica u nastavi, učenik uključen u Projekt te njegova majka, razrednica i učenici njegovog razrednog odjela i roditelji učenika, učenici razredne nastave matične škole i područnih odjela, njihovi razrednici, predstavnici Vijeća roditelja, predstavnici Udruge „Sunčice“ te ostali djelatnici naše škole.

Autor teksta: Mateja Raković, pedagoginja

Comments are closed.