Maškare preuzele vlast u školi

Kao i svakog, i ovog su pokladnog utorka, 05. ožujka, školom zavladale maškare.

Budući da su maškare idealno vrijeme za šalu i zabavu, naši učenici iskoristili su priliku i dali mašti na volju te svojim maskama u školu donijeli veselje i smijeh. Zahvaljujući glazbi koja je svirala pod odmorima, dobro raspoloženje trajalo je cijeli dan. Neizostavan dio maškara je uživanje u krofnama te je ravnateljica i ove godine omogućila da se ta tradicija nastavi.

Prvotni plan da nagradimo tri najbolje maskirana učenika pao je u vodu jer su maske bile toliko dobre da jednostavno nije bilo moguće odabrati samo tri učenika. Pojedini roditelji posebno su se potrudili i uskladili maske svoje djece, učenika naše škole. Iz tog razloga, odlučili smo nagraditi najbolje maskiranu braću i sestre. Tako smo, umjesto troje, nagradili osmero učenika- sve redom braću i sestre. Nagrade su bile simbolične u obliku pohvalnice i slatkiša. Pojedini učitelji i djelatnici također su se pridružili maskiranom ludilu, što je izazvalo pozitivne emocije učenika.

Napunjeni pozitivnom energijom, nadamo se uspješnom nastavku školske godine. Sigurni  da biste i vi željeli vidjeti dio atmosfere, za vas smo izdvojili nekoliko fotografija.

Mateja Raković i Kristina Tidlačka

Comments are closed.