Zelena čistka

U četvrtak smo uljepšavali školsko dvorište. Razredna nastava je sadila cvijeće, a predmetna je bojala ogradu. Otkad smo sredili dvorište, puno je lakše učiti i pisati.  Otad je naša škola prelijepa!

M. N., učenica 4. razreda

U četvrtak smo uređivali školsko dvorište. Došli smo u školu i jedva čekali da počnemo. Krenuli smo! Razredna nastava je sadila cvijeće, a predmetna bojala ogradu oko školskog dvorišta. Učiteljica iz njemačkog nam je upalila pjesme, a mi smo uživali i čupkali travicu. Ako vas zanima tko je čupkao travicu, većinom su to radile Marijana, učiteljica Nada i ja. Počela je padati kišica i sve smo spremili i završili te otišli svatko svojoj kući.

V. M., učenica  4. razreda

Došao je dan da uredimo školsko dvorište. Otišao sam u školu u staroj odjeći jer smo toga dana odlučili saditi cvijeće, čupati travu,bojati ogradu i klupe. Mi mali smo posadili puno cvijeća. Prvo smo posadili cvijeće ispred škole, a onda smo čupali travu. Najzanimljivije je to što nam je domar Blaž kupio četke za bojanje drveta. Kad smo sve obojali, jeli smo palačinke i pili sok.

P. A., učenik 4. razreda

Comments are closed.